Over sb interiors

Van decoratie tot totaalconcept

In 1997 startte de Sfeerboetiek als decoratie- en geschenkenwinkel. Tegenwoordig staan wij garant voor allesomvattende totaalconcepten. Vandaar de transformatie van Sfeerboetiek naar SB Interiors: wij combineren tijdloze materialen en stijlvolle meubelen met originele decoraties en hebbedingen. Wenst u uw woning of appartement in te richten, te verbouwen of te renoveren? Of bent u op zoek naar de juiste finishing touch? Onze interieurarchitecten en stylisten staan klaar met deskundig advies, voor woningen in binnen- en buitenland. Kom een kijkje nemen in onze showroom en laat u inspireren door 800 m2 vol adembenemende presentaties en interieursettings. Bekijk onze tarieven voor interieuradvies

Het comfort van alles onder 1 dak

Omdat iedereen een andere ruimte ter beschikking heeft, ontwerpen wij unieke interieurs. SB Interiors heeft zelfs een eigen meubelmakerij. De meubels die u ziet in de showroom zijn slechts enkele voorbeelden: een hogere tafel, een breder blad, een dunnere boord … Het kan allemaal. Wij maken uw meubels op maat, zodat ze perfect in uw woning passen.

Onze begeleiding is allesomvattend. Wij adviseren u in uw keuzes en creëren een interieur waar u zich goed in voelt. Zowel voor het advies en de coördinatie, als voor de productie en de plaatsing van meubelen, gordijnen, tapijten en decoratie, krijgt u 1 aanspreekpunt. Via 3D-plannen visualiseren wij de ontwerpen voor u. Binnen het afgesproken budget en de geplande termijn leveren wij kwaliteitswerk tot in de kleinste details.

zondag en maandag op afspraak
dinsdag - vrijdag 10u - 12.30u en 13.30u - 18u
zaterdag 10u - 17u